Najem delavcev

Najem delavca predstavlja predvsem hiter odziv na potrebe po kvalificiranih zaposlenih zaradi trenutno povečanega obsega dela ali hitre reakcije na nepričakovano odsotnost zaposlenega. Pri najemu mi poskrbimo za iskanje in selekcijo novih zaposlenih, za vse kadrovsko administrativne postopke, vključno z obračunom plač. Specializirani smo za iskanje in najemanje delavcev na področju:

  • tehničnega in proizvodnega kadra v kovinski in elektro industriji,
  • tehničnega in proizvodnega kadra v gradbenem sektorju.

Kader pri pogodbenih partnerjih ob pomanjkanju specifičnih znanj tudi ustrezno usposobimo.

HR outsourcing

Outsourcing ali zunanji najem kadra z je primeren za podjetja, ki nimajo konstantne potrebe po enakem številu zaposlenih delavcev. Outsourcing v prvi vrsti zniža vse administrativne stroške, ki so povezani z zaposlitvijo delavca- od kadrovske službe pa vse do obračuna osebnega dohodka delavca. Ko se ni potrebno ukvarjati z administracijo, vam čas ostane za bistvo vašega posla, rast in razvoj.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

Naša ekipa vedno rada priskoči na pomoč. Če potrebujete več informacij o  prostih delovnih mestih ali želite več podrobnosti v zvezi s celovito ponudbo, vam bomo z veseljem odgovoriti. Svoje vprašanje vpišite v spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času se vam oglasimo.