Zunanja kadrovska služba

Prednosti zunanje kadrovske službe so naslednje:

  • Delodajalec ne izgublja nepotrebnega časa za iskanje in selekcijo kadra, ne vodi zaposlitvenih razgovorov, za katere ni specializiran, ne sklepa pogodb o zaposlitvi.
  • Ne obračunava plač, ne vodi evidenc, ne ukvarja se z izdajami odločb, niti z GDPR pravilniki.
  • Ne ukvarja se z vprašanjem visoke odpravnine za primer, ko delavca zaradi zmanjšanega obsega dela več ne potrebuje ali z vlaganjem refundacij v primeru, da je delavec dolgotrajno bolniško odsoten.
  • Ne išče vzorcev pogodb o zaposlitvi po spletu in ne trepeta pred delovnimi inšpekcijami. S tem se ukvarja ekipa strokovnjakov z ustreznimi strokovnimi znanji in izkušnjami.

Zunanja kadrovska služba podjetja BR d. o. o. zaposluje strokovnjake s področja delovnopravnih razmerij, sodeluje s priznano odvetniško pisarno, pravno pisarno, ima izkušeno lastno računovodsko ekipo, ki je podkrepljena z izkušnjami in znanjem zunanje revizijske hiše. Za hitre reakcije v smislu organiziranosti in digitalizacije poskrbi lasten IT.

Za vas lahko opravimo tudi le preventivne kadrovske preglede, ki vsebujejo preglede vaših internih dokumentov, procesov, kadrovskih postopkov in dokumentov. Na tej podlagi skupaj presodimo, kakšna dokumentacija ali storitev je potrebna, pregledamo in pripravimo nove pogodbe o zaposlitvi, pregledamo in vodimo kadrovske personalne mape:

  • vzpostavimo in vodimo zakonsko obvezne (in druge) kadrovske evidence;
  • vodenimo celotno kadrovsko dokumentacijo in administracijo v skladu z delovnopravno zakonodajo;
  • za vas pripravimo vse zakonsko predpisane pravilnike in akte (sistemizacija delovnih mest, pravilniki in akti).

POŠLJITE NAM SPOROČILO

Naša ekipa vedno rada priskoči na pomoč. Če potrebujete več informacij o  prostih delovnih mestih ali želite več podrobnosti v zvezi s celovito ponudbo, vam bomo z veseljem odgovoriti. Svoje vprašanje vpišite v spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času se vam oglasimo.